Malzemesi:
1 pk. Krem şanti
2 yemek k. Şeker
3 yemek k. Şeker
2 pk. Kakaolu eti bisküvi
100 gr. Fındık
Karamel:
100 gr. Fındık 4 yemek k. Şeker yakılır. Kahverengi olunca alüminyum folyo üzerine
dökülür. (Hemen donar) Soğuyunca tek tek fındıklar kırılır.
Yapılışı:
Şeker+krem şanti+süt
çırpılır. Nescafe konur, karıştırılır.
Bisküviler kırılarak içine konur. Karamel yapılır, içine konur.
Hepsi tahta kaşıkla karıştırılır. Çok büyük bir kap içine
naylon serilir, dökülür. Deri dondurucuya konur.
Servis yaparken ters çevrilir naylonu çıkartılır.
Üzerine çikolata sos dökülür.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder