Malzemeler:
3 yufka ½ kg. Yoğurt
4 Yumurta
125 gr. Becel veya 1 su b. na yakın zeytinyağ
Karbonat ( 1çay k.)
Yapılışı:
Yoğurt + eritilmiş yağ+ karbonat + yumurtayı çırp.
1.Yufkayı açıp tepsiye yay.. Üzerine sosu sür.
2.Yufkayı tifterek arasına yay. Sos dök
3.Yukfayı açıp üstüne yay, kapat.
180 derecelik önceden ısıtılmış fırına kolay su böreğini sürün.
Yoğurt + eritilmiş yağ+ karbonat + yumurtayı çırp.
1.Yufkayı açıp tepsiye yay.. Üzerine sosu sür.
2.Yufkayı tifterek arasına yay. Sos dök
3.Yukfayı açıp üstüne yay, kapat.
180 derecelik önceden ısıtılmış fırına kolay su böreğini sürün.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder