Malzemesi:
1 pk. Fiyonk makarna
4 yumurta
1 bardak sıvı yağ
½ sana yağı
yarım paket fiyonk makarna
yarım kalıp beyaz peynir
1 yemek kaşığı tereyağı
3 adet yufka
3 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
Yapılışı:
Makarnayı haşla. Yumurtaları yağı koy, karıştır ve iç
hazırla. Karbonat ve su ile hamur yoğur. 8 tane küçük yufka aç. Arasına sana
yağı sür. 4 tanesini üst üste kayup aç.
Tepsiye yay, arasına hazırladığın içi koy. Kalan 4 yufkayı da açıp tekrar
üstüne koy. Üzerine yumurta sarısını sür. Kızardıktan sonra üstüne 1 bardak su
koy. Fırına ver.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder