Malzemesi:
1 pk. Tost ekmeği Biraz becel
1 pk. Dil peyniri
1 pk. Kaşar (300 gr)
250 gr. Jambon /salam
4 yumurta
½ kg. süt
Yapılışı:
Tost ekmeklerinin kenarlarını kes. Her iki yüzüne becel sür.
Borcama 1 kat diz, üzerine parçalanmış dil peynirleriyle kapla. Üzerine jambonu koy, üstüne tek tarafı yağlanmış tost ekmeklerini diz.
En üstüne kaşar rendesi ile kapla. Yumurtaları sütle çırp, üstüne dük. Bir süre beklettikten sonra yarım saat fırında pişir.
Not: dil peyniri yerine kaşar olabilir. Jambon/salam konmadan da olabilir.
Tost ekmeklerinin kenarlarını kes. Her iki yüzüne becel sür.
Borcama 1 kat diz, üzerine parçalanmış dil peynirleriyle kapla. Üzerine jambonu koy, üstüne tek tarafı yağlanmış tost ekmeklerini diz.
En üstüne kaşar rendesi ile kapla. Yumurtaları sütle çırp, üstüne dük. Bir süre beklettikten sonra yarım saat fırında pişir.
Not: dil peyniri yerine kaşar olabilir. Jambon/salam konmadan da olabilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder