Malzemeleri:
2 adet kabak
1 ad. Kuru soğan
1 ad. Büyük boy patates
½ küçük paket krema
1 tablet suyu
Tuz Karabiber
Yapılışı:
Kabak , patates, soğan soyularak iri küpler halinde doğranır. 1 lt. suya 1 tablet et suyu ilave edilir. Sebzeler bu suda yumuşayıncaya kadar haşlanır. Haşlanan sebzeler blenderden pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar parçalanır.
Tekrar ateşe konularak, tuz,karabiber ve krema ilave edilir. Bir taşım kaynatılır ve ateşten alınır.
Kabak , patates, soğan soyularak iri küpler halinde doğranır. 1 lt. suya 1 tablet et suyu ilave edilir. Sebzeler bu suda yumuşayıncaya kadar haşlanır. Haşlanan sebzeler blenderden pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar parçalanır.
Tekrar ateşe konularak, tuz,karabiber ve krema ilave edilir. Bir taşım kaynatılır ve ateşten alınır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder