Malzemesi:500 gr. tavuk kuşbaşı
500 gr. arpacık soğan
500 gr mantar
Şeker
Tuz
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Yapılışı:
Tencereye sıvı yağ koy. Arpacık soğanları bütün bütün soy sote et. İçerisine kuşbaşı doğranmış tavukları ilave et.
5-10 dk. daha karıştır. İçerisine küp küp doğranmış mantarları koy. 1 tatlı kaşığı toz şeker, tuz ve üstüne çıkamayacak kadar su koy. Kısık ateşte pişir. Kapatamaya yakın karabiberini ekle, 10-15 dk. Demle.
Yapılışı:
Tencereye sıvı yağ koy. Arpacık soğanları bütün bütün soy sote et. İçerisine kuşbaşı doğranmış tavukları ilave et.
5-10 dk. daha karıştır. İçerisine küp küp doğranmış mantarları koy. 1 tatlı kaşığı toz şeker, tuz ve üstüne çıkamayacak kadar su koy. Kısık ateşte pişir. Kapatamaya yakın karabiberini ekle, 10-15 dk. Demle.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder