Malzemesi:
2 ad. Kabak
1 ç. Kaşığı sıvıyağ
1 tavuk güğsü
1-2 kaşık tavuk suyu
1 su b. Ceviz (iri dövülmüş)
1 çorba kaşığı mayanoz
3-4 çorba kaşığı sarmısaklı yoğurt
Yapılışı:
Kabakları kabuğuyla rendele, sıvıyağda sotele.
1-2 kaşık tavuk suyu koy (Çok pişmesin biraz diri kalsın)
1 tavuk göğsünü haşla, tift
Ceviz+mayonez+yoğurt hepsini karıştır. Üzerine sıvıyağ+ kırmızı biber
1-2 kaşık tavuk suyu koy (Çok pişmesin biraz diri kalsın)
1 tavuk göğsünü haşla, tift
Ceviz+mayonez+yoğurt hepsini karıştır. Üzerine sıvıyağ+ kırmızı biber
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder